Рекламні конструкції

30/01/2018

Тип роботи: Розробка та виготовлення рекламних конструкцій

Теги: Рекламні конструкції, Промо-обладнання

Реклама завжди була розрахована в першу чергу на візуальне сприйняття споживача. І тут велику роль відіграють саме рекламні конструкції, які максимально привертають увагу. Різноманітні білборди, вивіски, стенди, промостійки та інше давно увійшли в наше життя.

Окремим рядком слід відзначити спеціалізовані конструкції, серед яких фотозони, промостійки, всілякі виставкові, ігрові та презентаційні для проведення BTL- і Event-проектів. Такі конструкції вимагають оригінальної ідеї, індивідуального опрацювання і особливого виконання, тому як часто подібного не можна замовити в звичайному інтернет-магазині.

Рекламне агентство «Flow communications» займається розробкою та виготовленням як стандартних, так і оригінальних рекламних і виставкових конструкцій.

Серед наших переваг:

1) Дизайн-студія агентства

Якісний дизайн - невід'ємна складова будь-якої реклами. Кваліфіковані фахівці агентства допоможуть оперативно підготувати необхідний дизайн, враховуючи всі Ваші побажання.

2) Своє друкарське виробництво

Наше обладнання дозволяє виготовляти будь-який вид друкованої продукції. При цьому немає необхідності додатково шукати підрядника по поліграфії.

3) Власні виробничі потужності

Розробляємо оригінальні ідеї, ретельно підбираємо необхідні матеріали. При цьому головним у нашій роботі залишається якісне і своєчасне виконання робіт.


2011