День сільського господарства для компанії HarvEast

09/12/2019

Аграрна тематика близька не лише працівникам агросектору, а й стародавнім грекам, для яких землеробство було однією з основних галузей господарства. Ми використали цей історичний факт, аби організувати неординарний тематичний захід – День сільського господарства для агрохолдингу HarvEast.

Основним завданням та своєрідним викликом було зробити так, щоб тематика заходу проглядалася від моменту прибуття відвідувача й аж до завершення: в кожній деталі та елементі декору. Чи впоралися ми із завданням? Аби це з’ясувати, Вам необхідно уявити себе на мить на званому прийомі грецького правителя.

Отож, дозвольте своїй уяві попрацювати!

Ви підходите до великої споруди з височенними колонами. Пізніше (через кілька тисяч років) вона стане домом культури, але поки тут витає дух безтурботності та легких діонісійських вечорів.

Потрапляєте всередину будівлі. Тут лунає легка музика, можна почути мотиви сиртакі. Вас зустрічають дівчата в грецьких убраннях та обдаровують приємним та елегантним сувеніром – шкіряним браслетом із вигравіюваним на ньому колоском.

Згодом Ви потрапляєте до алеї грецьких богів. Бачите, що боги на підмостках – це зовсім не статуї, адже вони можуть рухатися. Хто з них Зевс, Афіна, Афродіта, Посейдон? Немає потреби мучитися у здогадках, адже можна сміливо запитати у них самих.


Впродовж всієї алеї Ви маєте змогу спостерігати композиції з білих квітів, що неодноразово фігурують у давньогрецьких легендах, як квіти кохання та краси.

Підіймаєтеся на другий поверх – там пригощають теплим вином. Ви спостерігаєте красиві колони, камінь із таємничими написами та амфори, із яких проростає трава – тут можна зробити фото напам’ять.

Згодом, увійшовши до концертної зали, Ви бачите виступ силових акробатів, адже культ сили та тілесної краси – це те, що є важливим складником грецької культури.

Пізніше тут відбувається нагородження кращих працівників HarvEast. Бо культ розуму та якісної сумлінної праці – це вже важливий складник корпоративної культури компанії.



Після нагороди у холі чекає святковий фуршет, де чимало смачної їжі та напоїв.

Останній штрих розважальної програми – справжній діонісійський відпочинок – веселі пісні від відомого виконавця та запальні танці.


2206
Інші новини
День знань з компанією «Рудь»

День знань з компанією «Рудь»

05/09/2020

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «CONFERENCE. ZHYTOMYR. CREATIVE EDUCATIONAL ENVIRONMENT 2020»

26/08/2020
Як кардинально змінити формат щорічної конференції. Локація на свіжому повітрі

Звітна конференція департаменту освіти Житомирської міської ради

Рівність у поліції

Медійний марафон «Рівність у політиці»