#Harveast_8років

Розвиток. Інновації. Ефективність.

Співпраця Harveast-Flow Communiations продовжується з 2017-го року і це вже наш сьомий event. Кожного разу потрібно дивувати. Кожно разу потрібно показувати щось нове, адже аудиторія, як правило, майже не змінюється.

14 березня — День народження холдингу. Наше завдання — придумати загальну концепцію, яка поєднає навчальну конференцію, дискусійну панель, тімбілдинг та, власне, вечірнє святкування восьмиріччя компанії. Запрошені гості — ТОП-менеджери київського та маріупольського офісів. Локація — конференц-хол «Оазис».

Концепція усього заходу будувалась навколо теми дискусійної панелі — «Розвиток. Інновації. Ефективність». В формленні, в активностях, в корпоративних подарунках...


Розвиток.

Технології, бізнес-процеси та професійний ріст персоналу — пріоритетне завдання для провідної компанії, ключові складники її успіху. Тож 8 років Harveast Holding — не пересічний корпоратив, — це платформа розвитку, потенціалу та вдосконалення. Тож святкування Дня народження традиційно починається тематичними панелями, настановчим словом генерального директора та виступами експертів.


Інновації.

#Кікі — інноваційний робот зі штучним інтелектом, яка спілкувалась з усіма гостями на довільні теми, допомагала їм знайти ту чи іншу локацію, брала участь у дискусійні панелі. Кікі презентувала можливості інтерактивного покоління і намагалась переконати усіх присутніх у тому, що роботи вже готові займати робочі місця офісних працівників та навіть фермерів. Чи готовий український бізнес до цього (і чи реально готова до цього сама роботехніка) — стало спонтанною темою для ще однієї дискусії.

Тема інновацій продовжилась в оформленні конференц-холу. Ми намагались зберегти гармонію між природою і технологічним прогресом.

Ефективність.

Щоб колектив був ефективним, він має бути злагодженим — працювати як один механізм. Нам було важливо, щоб кожний учасник відчув свою унікальність і значимість, залежність від колективу, необхідність критичного мислення, потребу довіри і підтримки колег. Нам потрібний був тімбілдинг і серед маси варіантів свій вибір зупинили на мафії.

Ну а далі — спілкування, затишна атмосфера та святкова вечірня програма.

1780
Інші новини
День знань з компанією «Рудь»

День знань з компанією «Рудь»

05/09/2020

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «CONFERENCE. ZHYTOMYR. CREATIVE EDUCATIONAL ENVIRONMENT 2020»

26/08/2020
Як кардинально змінити формат щорічної конференції. Локація на свіжому повітрі

Звітна конференція департаменту освіти Житомирської міської ради

Рівність у поліції

Медійний марафон «Рівність у політиці»