ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «CONFERENCE. ZHYTOMYR. CREATIVE EDUCATIONAL ENVIRONMENT 2020»

26/08/2020

Клієнт: Департамент освіти Житомирської міської ради

Тип роботи: виготовлення відеосюжетів; проведення та організація конференції.

Теги: Організація масових заходів

Уже стало гарною традицією проведення звітної конференції Департаменту освіти Житомирської міської ради в новому креативному форматі. Конференція відбулася на свіжому повітрі, з дотриманням усіх протиепідемічних заходів та дистанційної норм.

Головним завданням проведення конференції стало створення коротких відеосюжетів, які є звітом річної роботи департаменту.

Сюжети відповідають роботі конкретним освітнім установам, а саме садочкам, школам (для перегляду натискай на активне посилання). Цьогорічною відмінністю є умовний їх поділ на 2 частини: робота до введення карантину та після. Концепція включала в себе висвітлення буденності закладів, оновлені форми роботи з вихованцями, учнями, ставлення батьків, учнів до оточення, карантинні реалії та плани на майбутнє. Ми, у свою чергу, прагнули в концепції показати унікальність роботи департаменту, їх жагу та безперервний розвиток.

Окремий сюжет, який не входить в загальний звіт конференції ― «Харчування». Це авторський проект учнів школи 28, який охоче підтримали працівники департаменту. Основна концептуальна ідея ― їдальні майбутнього бути!

Дякуємо департаменту освіти за співпрацю, тяжіння до креативу та щирі враження!

791