Доброярмарок у Житомирі

13/02/2018

Клієнт: Міжнародна організація з міграції (МОМ)

Тип роботи: Event

Теги: Проведення свята, Організація масових заходів, Event

РА «Flow communications» долучилося до організації Доброярмарку, який відбувся 10 лютого у Житомирі в приміщенні «Гнатюк Арт Центр», на вулиці Великій Бердичівській, 20.

Доброярмарок зібрав понад 40 різних бізнесів із семи регіонів України та представив найрізноманітнішу продукцію – від імбирних пряників та кримськотатарських смаколиків до оригінальних хенд-мейд аксесуарів та розвиваючих іграшок. Гості ярмарку мали змогу не лише придбати подарунки, ексклюзивні валентинки та дрібнички до дня закоханих, а й взяти участь у цікавих майстер-класах.

Гостей та учасників привітали офіцер відділу надзвичайних ситуацій та стабілізації Ліа Моррісон (Міжнародна організація з міграції), Житомирський міський голова Сергій Сухомлин та заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Житомирської ОДАВасиль Павлюк.

Бердичівська ініціативна група проекту МОМ із соціального згуртування навчала дітей та дорослих розпису імбирних пряників-сердечок, виготовленню валентинок, закладинок, іграшок та прикрас. На додачу, Доброярмарок посприяв налагодженню співпраці, партнерства та діалогу поміж його учасниками.

Доброярмарок відбувся в рамках проекту МОМ «Інтеграційна та стабілізаційна підтримка шляхом забезпечення засобами існування ВПО та населення, що постраждало внаслідок конфлікту в Україні», який фінансується Посольством Великої Британії в Україні.

1748
Інші новини
День знань з компанією «Рудь»

День знань з компанією «Рудь»

05/09/2020

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «CONFERENCE. ZHYTOMYR. CREATIVE EDUCATIONAL ENVIRONMENT 2020»

26/08/2020
Як кардинально змінити формат щорічної конференції. Локація на свіжому повітрі

Звітна конференція департаменту освіти Житомирської міської ради