Компанія «Київстар». Привітання вихованців Черкаського будинку дитини

24/01/2012

Клієнт: Український оператор мобільного зв'язку «Київстар»

Тип роботи: Організація і проведення свята

Теги: Event

В кінці грудня агентство прийняло участь в організації новорічного привітання вихованців підшефного «Київстар» Черкаського обласного спеціалізованого будинку дитини, в рамках якого відбулися передача зібраних волонтерами подарунків і виступ дитячого театру ляльок.

Візити в підшефні заклади заради спілкування, святкування та передачі подарунків - традиція благодійної програми допомоги компанії дітям-сиротам та дітям з особливими потребами. «Київстар» реалізує її вже на протязі майже 10 років в рамках всеукраїнської благодійної ініціативи «Для людей, для країни!».

Волонтери Черкаського відділення «Київстар» кілька тижнів працювали над своїми ролями Діда Мороза і Снігуроньки, щоб зіграти героїв новорічної вистави особисто.

Менеджер із зв'язків з громадськістю Київської філії «Київстар» Наталія Дадівєріна:

«Волонтери « Київстар»щорічно активно долучаються до благодійної ініціативи компанії. Нас об'єднує глибоке переконання, що турбота змінює світ на краще і прагнення дарувати радість дітям, позбавленим батьківського піклування. Сотні наших співробітників з різних регіонів країни присвятили свій вільний час репетицій і ретельно готувалися, щоб подарувати дітям справжнє свято новорічної казки ».

На організованому до Дня святого Миколая в Черкаському обласному спеціалізованому будинку дитини веселому святі діти отримали в подарунок набори для творчості, конструктори, розвиваючі ігри, книги для розвитку і підготовки до школи.

В цьому році, крім традиційного привітання, «Київстар» забезпечив приїзд в підшефний дитячий будинок особливих гостей - акторів Київського театру ляльок «Бабайка» з виставами «Пригоди Маші і ведмедів» і «Червона шапочка». А Дід Мороз і Снігуронька, в ролі яких виступали волонтери «Київстар», разом з вихованцями закладу запалили вогники на Новорічній ялинці.

Головний лікар Черкаського обласного спеціалізованого будинку дитини Валентина ТЕРТИЧНА:

«" Київстар "вже багато років піклується про нас. А Новорічні привітання співробітників компанії вже стали традиційними. Те, що в такий особливий для діток період наші давні друзі поруч, вселяє впевненість і дає дітям ту сімейну підтримку, яка так необхідна кожному з них! ».

669
Інші новини
День знань з компанією «Рудь»

День знань з компанією «Рудь»

05/09/2020

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «CONFERENCE. ZHYTOMYR. CREATIVE EDUCATIONAL ENVIRONMENT 2020»

26/08/2020
Як кардинально змінити формат щорічної конференції. Локація на свіжому повітрі

Звітна конференція департаменту освіти Житомирської міської ради