Компанія «Київстар». Привітання з Днем Перемоги

14/05/2013

Клієнт: Український оператор мобільного зв'язку «Київстар»

Тип роботи: Організація заходу

Теги: Event , Організація корпоративних заходів

9 травня у Чернігові та Житомирі агенція організувала івент-заходи, в рамках яких жителі міст разом з волонтерами-співробітниками «Київстар» запалили «Зірки Пам'яті» з 1418 свічок на честь полеглих героїв. Традиційно до Дня Перемоги була організована акція «Дзвінок фронтовому другу» — ветерани безкоштовно телефонували близьким і друзям в Україні, Росії та Білорусі, а зробити це їм допомагали ті ж таки волонтери «Київстар».

Уже другий рік поспіль близько 3000 жителів Чернігова та Житомира разом зі своїми сім'ями приходять до Монументу Слави та на Алею Героїв, аби спільно з волонтерами «Київстар» запалити «Зірки Пам'яті». Протягом усього вечора зливалися воєдино пісні воєнних років, вірші та спогади, теплі слова на адресу ветеранів — кожен, хто ставив запалену свічку в «Зірку Пам'яті», робив це в ім'я мільйонів людей, які ціною свого життя подарували нам мир. Заходи відбувалися за активної підтримки місцевих рад і стали яскравими завершальними акордами загальноміських урочистостей у День Перемоги.

Володимир ДЕБОЙ, житомирський міський голова:

«9 травня навіки залишиться святою датою на нашій землі, завжди буде днем світлої пам'яті. Проведенням щорічних урочистостей, присвячених Дню Перемоги, ми прагнемо висловити свою безмежну вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав День Перемоги. Cподіваюся, що такі заходи, як Зірка Пам'яті, стануть доброю традицією в Житомирі та допомагатимуть зберегти в наших серцях пам'ять про цей великий подвиг».

«Зірка Пам'яті» — композиція з 1418 свічок, знак пам'яті і скорботи за кожен день Другої світової війни. Люди приходили ввечері на акцію цілими сім'ями: батьки розповідали дітям про подвиги прадідів, а малеча із захопленням виставляла лампадки у «Зірку Пам'яті».

Наталія ДАДІВЄРІНА, менеджер зі зв'язків з громадськістю Київської філії «Київстар»:

«Сьогодні ми віддаємо данину глибокої поваги героїзму і самовідданості: волонтери компанії та мешканці Житомира, Чернігова взяли участь в акції Зірка Пам'яті. Кожен із нас робив це щиро і від усього серця, ми вітали ветеранів і згадували полеглих. Вже традиційно співробітники регіональних відділень Київстар приходять на акції разом із дітьми, адже молоде покоління має знати, якою ціною здобувався мир. Вічна пам'ять героям!».

У рамках загальноміської святкової програми до Дня Перемоги «Київстар» провів і акцію «Дзвінок фронтовому другу», — ветерани безкоштовно телефонували близьким і друзям в Україні, Росії та Білорусі. Кожен дзвінок був сповнений хвилювання, багато хто не міг стримати сліз: сліз радості і смутку. Агенція організувала привітання ветеранів у Вінниці, Житомирі, Черкасах, Білій Церкві, Умані та Чернігові. Впродовж дня в містах-учасниках акції «Дзвінок фронтовому другу» працювали мобільні бригади волонтерів «Київстар», які вітали ветеранів, допомагали їм безкоштовно телефонувати рідним і друзям.

Традиційно «Київстар» надав матеріальну допомогу підшефним геріатричним центрам, в яких проживають ветерани та одинокі люди похилого віку.

Житомир. «Зірка Пам'яті»:

Чернігів. «Зірка Пам'яті»:

Акція «Дзвінок фронтовому другу». Житомир, Чернігів, Черкаси, Вінниця, Біла-Церква, Умань:


1254
Інші новини
День знань з компанією «Рудь»

День знань з компанією «Рудь»

06/09/2020

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «CONFERENCE. ZHYTOMYR. CREATIVE EDUCATIONAL ENVIRONMENT 2020»

27/08/2020
Як кардинально змінити формат щорічної конференції. Локація на свіжому повітрі

Звітна конференція департаменту освіти Житомирської міської ради