День агропартнерства

15/11/2019

Клієнт: HarvEast

Тип роботи: Event

Теги: Event

День агропартнерства – проект «під ключ» для агрохолдингів HARVEAST та UTA GROUP. Вони утворили сильний партнерський альянс і захід був спрямований на презентацію переваг альянсу для аудиторії східноукраїнських фермерів.


Заздалегідь було обрано локацію – насіннєвий завод HarvEast, що знаходиться у смт. Нікольське. Гостями стали топ-менеджери HarvEeast та UTA GROUP, представники компаній-партнерів, місцеві ЗМІ, представники влади та фермери.

Основними завданнями організаторів було продумати концепцію, таймінг, айдентику; декорування локації; технічне забезпечення; організація фуршету та виставкових активностей компаній-партнерів.

До того ж, важливо було побудувати правильну комунікацію зі спонсорами: узгодити партнерські внески, розташування презентаційних наметів, розміщення логотипів партнерів та їх брендованих матеріалів.

Таймінг заходу було складено з огляду на погодні умови (палюче літнє сонце) та розташування (поле). Конференцію було вирішено провести до обіду, поки сонце не досягне зеніту, а «вільну частину» (виставкові активності, екскурсії, неформальне спілкування) було заплановано на спекотну частину дня, аби гості могли відійти, охолодитись і непомітно повернутись до компанії. До того ж, важливо було передбачити достатню кількість затінків та питної води.

Першою частиною заходу стала презентація унікальної програми, яку розробили для цільової підтримки фермерів, ознайомлення їх із новинками техніки, ЗЗР та добрив.

Експерти холдингів розкрили переваги свого альянсу під час тематичної конференції. Для неї обладнали просторе та зручне шатро, доповнене комфортними меблями та якісною технікою.

Пізніше учасників конференції запросили на екскурсію насіннєвим заводом, демонстрацію господарської техніки, представлення зразків продукції спонсорів заходу, виїзд на експериментальні поля HarvEast.

Було використано арт-зону HarvEast як додаткову активність для учасників.


*детальніше про зону та її експонати за посиланням:

https://flowcompany.com.ua/news/event/vidkryttia_nasinnievoho_zavodu

Згодом відбувся запланований фуршет. Шатро, яке перед цим слугувало локацією для конференції, за час відсутності гостей було з легкістю переобладнане на залу для фуршету.


Декор усіх активностей був лаконічним та природним завдяки концепції nature. Використовувались переважно природні матеріали: обпалена деревина, полігональні картонні фігури, пророщені зелені насадження, насіння льону й сочевиці, тюки соломи та спілі ягоди.

Ми вдячні за висловлену довіру та можливість втілювати в життя такі проекти!


2033
Інші новини
День знань з компанією «Рудь»

День знань з компанією «Рудь»

06/09/2020

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «CONFERENCE. ZHYTOMYR. CREATIVE EDUCATIONAL ENVIRONMENT 2020»

27/08/2020
Як кардинально змінити формат щорічної конференції. Локація на свіжому повітрі

Звітна конференція департаменту освіти Житомирської міської ради

Рівність у поліції

Медійний марафон «Рівність у політиці»