День працівників сільського господарства для компанії HARVEAST

02/12/2017

«Flow communications» взяло участь в організації святкування Дня працівників сільського господарства для компанії HarvEast. Урочисті заходи відбулись 24 листопада в Маріуполі, в Палаці культури «Маркохім».

Свято відвідали 370 працівників агрохолдингу. Програма передбачала 2 складові: церемонію нагородження та неофіційну частину. Так, протягом офіційної частини було відзначено кращих 40 кращих співробітників компанії у різних номінаціях двох категорій: «Кращий за професією» та «Корпоративна нагорода».

Гості свята приймали вітання від керівництва HarvEast, представників районних рад та компаній-партнерів. Справжньою окрасою вечора стали лазерне барабанне шоу, а також подарунок від HarvEast – виступ українського рок-гурту «Друга Ріка».

Зали палацу було прикрашено тематичними композиціями, а кожен бажаючий міг зробити світлину на згадку біля корпоративної фотозони.

Неформальна частина святкування включала частування, конкурсну програму з розіграшами цінних подарунків від ведучого, автограф- і фотосесію з вокалістом «Другої Ріки» Валерієм Харчишиним. Також кожен присутній міг спостерігати дива гнучності від еквілібристки Вікторії – фіналістки шоу «Україна має талант» і захоплюватись вогняними та піротехнічними фокусами від театру вогню.

Складові проекту, що забезпечувала агенція:

  • Розробка айдентики заходу в рамках концепції компанії «Раціональне зерно в кожному».
  • Декор Палацу культури відповідно заданій стилістиці.
  • Облаштування фотозони.
  • Розробка всіх дизайнів по проекту.
  • Розробка логістики, таймінгів заходу.
  • Виготовлення друкованих матеріалів, нагород.
  • Технічне забезпечення свята.
  • Забезпечення присутності артистів і ведучого на заході, виконання рейдерів.
  • Кейтеринг: шампанське-комплімент під час зустрічі, частування під час антракту, основний фуршет в неформальній частині заходу.


1949
Інші новини
День знань з компанією «Рудь»

День знань з компанією «Рудь»

06/09/2020

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «CONFERENCE. ZHYTOMYR. CREATIVE EDUCATIONAL ENVIRONMENT 2020»

27/08/2020
Як кардинально змінити формат щорічної конференції. Локація на свіжому повітрі

Звітна конференція департаменту освіти Житомирської міської ради