Ростові ляльки

29/01/2018

Тип роботи: Event

Теги: Ростові ляльки

Протягом усього свого життя людина, незалежно від віку, вірить в казку. А кожна казка - це, перш за все, персонажі.

У рекламних проектах, будь - то чи Event, або BTL, є свої казкові персонажі - ростові ляльки. Головна перевага таких героїв - безперечне привернення уваги та маса позитивних емоцій.

Рекламне агентство «Flow communications» займається розробкою, виготовленням, орендою ростових ляльок, які використовують для BTL- і Event- заходів.

При розробці ростовой ляльки ми враховуємо кілька чинників, головні з яких майбутня аудиторія, де ростовая лялька буде працювати і, звичайно ж, особливі побажання замовника.

Казковий персонаж, по суті, стає «обличчям бренду». Природно, особлива увага приділяється як його «характеру», зовнішнім виглядом, так і, наприклад, елементів брендування його одягу (колірна гамма і стилістика компанії, розміщення логотипу і слогану і т.д.)

Окремим підвидом є пневмоляльки. Різниця між ростовой лялькою і пневмолялькою полягає в тому, що:

1) в ростової ляльки, розмір персонажа незначно перевищує зріст людини, а в пневмоляльцізріст і об'єм збільшуються вдвічі. Це обумовлено тим, що всередині пневмоляльки знаходиться акумулятор, за допомогою якого накачується повітря всередину ляльки, вона надувається і стає великою.

2) ростові ляльки, більш маневрені і рухливі, однак пневмоляльки привертають до себе більше уваги гігантськими розмірами і універсальністю.

Матеріали, з яких зазвичай виготовляються ростові ляльки: поліестер, хутро-велюр, коротковорсове і довговорсове хутро.

У стандартну комплектацію казкового персонажа зазвичай входять: костюм, черевики, рукавички, в пневмоляльці - ще зарядний пристрій з акумулятором і електрокомпресор.

Рекламне агенство «Flow communications» пропонує розробку і виготовлення ростових ляльок будь-якої складності. Для разових заходів пропонуємо також послуги оренди.

Серед проектів з виготовлення корпоративних героїв РА «Flow communications» такі клієнти як ТМ «Рудь», мережа ювелірних салонів Gold Master, ТМ «БудМастер» та інші.

2828
Інші новини
День знань з компанією «Рудь»

День знань з компанією «Рудь»

05/09/2020

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «CONFERENCE. ZHYTOMYR. CREATIVE EDUCATIONAL ENVIRONMENT 2020»

26/08/2020
Як кардинально змінити формат щорічної конференції. Локація на свіжому повітрі

Звітна конференція департаменту освіти Житомирської міської ради