«Зірка Пам'яті» біля Монументу Слави. Компанія «Київстар»

14/05/2012

Клієнт: Український оператор мобільного зв'язку «Київстар»

Тип роботи: Організація заходу

Теги: Event

Агенція взяла участь в організації привітання з 9 травня від компанії «Київстар». У День Перемоги біля Монументу Слави в Житомирі жителі міста, разом з волонтерами-співробітниками «Київстар», запалили «Зірку Пам'яті» на честь полеглих героїв.

Традиційно до Дня Перемоги компанія провела в Житомирі акцію «Дзвінок фронтовому другу», ветерани безкоштовно телефонували близьким і друзям в Україні, Росії та Білорусі, а допомагали їм у цьому все ті ж волонтери «Київстар». У столиці країни та багатьох містах компанія організувала святкові концерти пісень воєнних років у виконанні волонтерів.

«Зірки Пам'яті» цього дня загорілись в 10 містах країни. У такий символічний спосіб вшанували пам'ять героїв, які ціною неймовірних зусиль вибороли мир для нас із вами.

9 травня більше 1000 житомирян разом зі своїми родинами, з допомогою волонтерів-співробітників «Київстар», взяли участь у створенні «Зірки Пам'яті». Цього вечора злилися воєдино пісні воєнних років, вірші та спогади, теплі слова на адресу ветеранів. Кожен, хто ставив запалену свічку в «Зірку Пам'яті», робив це в ім'я мільйонів людей, які ціною свого життя подарували нам мир. Захід відбувався за активної підтримки Житомирської міської ради та міського голови, і став яскравим завершальним акордом загальноміських урочистостей у День Перемоги.

Волонтер Житомирського відділення «Київстар», Юлія СЕРЕНЕЦЬ:

«Акція “Зірка Пам'яті” викликала у нас глибоке захоплення. Спілкування, вітання, фотосесія біля Зірочки тривали майже до опівночі. Після цього всі охочі змогли забрати лампадки і принести частинку Вічного Вогню Перемоги до своїх домівок».

Примітно, що Житомиряни приходили ввечері на акцію цілими сім'ями. Батьки розповідали дітям про подвиги прадідів, а малеча із захопленням виставляла лампадки у зірочку.

Волонтер Житомирського відділення «Київстар», Салават МУРАТОВ: «Кожен, хто брав участь у створенні “Зірки Пам'яті”, кожен, хто вітав ветеранів, робив це дуже щиро, віддаючи данину глибокої поваги героїзму і самовідданості захисників Вітчизни. Багато співробітників Житомирського відділення прийшли на акцію разом з дітьми. До акції долучилися мої діти — донечки Аліса, Амалія та син Марат. Вічний вогонь завжди горітиме у наших серцях, а наші діти мають знати, якою ціною здобувався мир. Вічна пам'ять героям!».

Акція «Дзвінок фронтовому другу» охопила 21 місто України. Волонтери компанії допомагали ветеранам телефонувати своїм бойовим товаришам, родичам, друзям, які проживають в Україні, Росії та Білорусі.

353
Інші новини
День знань з компанією «Рудь»

День знань з компанією «Рудь»

05/09/2020

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «CONFERENCE. ZHYTOMYR. CREATIVE EDUCATIONAL ENVIRONMENT 2020»

26/08/2020
Як кардинально змінити формат щорічної конференції. Локація на свіжому повітрі

Звітна конференція департаменту освіти Житомирської міської ради