«Київстар». Прес-тур «Презентація результатів роботи за 2012 рік»

22/03/2013

Клієнт: Український оператор мобільного зв'язку «Київстар»

Тип роботи: Прес-тур

Теги: Прес-конференція

Агенція взяла участь в організації національного прес-туру для представників ЗМІ з Вінниці, Чернігова, Черкас та Житомира. Журналісти відвідали прес-захід «Київстар», в рамках якого були презентовані результати роботи компанії за 2012 рік. Захід проходив у готелі Inter Continental у Києві та зібрав понад 30 представників національних та регіональних ЗМІ.

Згідно інформації, наданої топ-менеджментом компанії, кількість абонентів «Київстар» у 2012 році досягла 26 мільйонів у мобільному зв‘язку і 613 тисяч у широкосмуговому Інтернеті. Завдяки впровадженню нових пакетних тарифів абоненти збільшили споживання послуг, при цьому середній рахунок абонента за підсумками року знизився.

«Найбільшим здобутком компанії Київстар за 2012 рік стало те, що ми зробили зв'язок ще більш доступнішим для українців», розповів в. о. директора з маркетингу компанії «Київстар» Віталій Ворожбит.

Станом на грудень 2012 року, мобільним зв'язком «Київстар» користувалося 25,96 млн абонентів, що на 5% більше, ніж у 2011 році. За рік абонентська база «Київстар» збільшилася на 1,183 млн. Найкращі результати з приросту нових абонентів зафіксовані в четвертому кварталі 2012 року понад 700 тисяч абонентів.

У рамках проекту також була забезпечена культурно-розважальна програма для журналістів вони відвідали єдиний в Україні Музей цікавих наук «Експериментаніум», де на площі в 2300 кв. м., розташовано понад 250 різноманітних експонатів від механіки і оптичних ілюзій до анатомії.


645
Інші новини

​Презентація результатів роботи всесвітньої програми «MSD for Mothers» (м. Житомир)

Мережа медичних центрів «Мати та дитина». Проект «Щаслива сім’я, в якій є дитя!» (м. Полтава) від Flow communications

Мережа медичних центрів "Мати та дитина". Проект "Щаслива сім’я, в якій є дитя!" (м. Полтава)

Мережа медичних центрів "Мати та дитина". Проект "Щаслива сім’я, в якій є дитя!" (м. Житомир) реалізовано Flow communications

Мережа медичних центрів "Мати та дитина". Проект "Щаслива сім’я, в якій є дитя!" (м. Житомир)